Termeni si conditii

Daca comandati unul dintre produsele comercializate pe websiteul primadiva.ro, inseamna ca sunteti de acord cu termenii si conditiile urmatoare.

Termeni si conditii

Utilizarea acestui magazin virtual implica acceptarea acestor termeni si conditii de aceea se recomanda citirea cu atentie a acestora. Acesti termeni si conditii tin loc de contract la distanta intre comerciant si cumparator.
primadiva.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila. Acest magazin virtual este intretinut si administrat de Bekam Grup srl, denumit in continuare Vanzator. Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului primadiva.ro, va fi denumita Client. Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul primadiva.ro, vor fi denumite in continuare continut.

Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului este proprietatea Vanzatorului, si este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul Vanzatorului, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal). Astfel, sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului primadiva.ro in scopul copierii continutului. Fotografiile si datele pot fi folosite numai cu acordul scris al Vanzatorului.

Securitatea datelor personale si a informatiilor

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Vanzator, numai in scopul declarat al acestui site.Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in niciun caz nefiind furnizate / vandute unei terte parti. Vanzatorul nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Declinarea responsabilitatii

Continutul site-ului primadiva.ro a fost realizat cu mare atentie pentru introducerea corecta a datelor si respectarea acuratetii informatiilor. Totusi erorile nu sunt imposibile. De aceea, Vanzatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste pretul, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, Vanzatorul isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. 
Valoarea maxima a obligatiilor Vanzatorului, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de Vanzator de la clientul respectiv. Clientul are obligatia sa verifice produsele in momentul primirii acestora. In cazul unei livrari gresite sau incomplete fata de produsele facturate si achitate,  notificarea incidentului trebuie facuta in scris prin mesaj sau email in cel mai scurt timp , dar nu mai tarziu de 3 (trei) zile lucratoare de la data livrarii. Dupa expirarea acestui termen, orice sesizare legata de ambalarea eronata a comenzii este considerata nula. 

Termene de livrare

Termenul de livrare a produselor cumparate de pe site-ul primadiva.ro, se incadreaza in intervalul de 1 pana la 10 zile lucratoare. In cazuri exceptionale Vanzatorul poate mari termenul de livrare.

Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului primadiva.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul primadiva.ro, va fi considerat o tentativa de fraudare a site-ului primadiva.ro si va face obiectul unei plangeri penale la organele de politie, impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

Litigii

Orice litigiu aparut intre Client si Vanzator va fi rezolvat prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Romania. Folosirea acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii.

Returnarea produselor

Conform ordonantei 130/ 2000, clientul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Legislatia in vigoare se aplica doar clientilor persoane fizice.
Returnarea produselor se face pe cheltuiala clientului, folosind serviciile de curierat "door to door", in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea coletului. Contravaloarea produselor comandate va fi returnata prin virament bancar in termen de 1-10 zile lucratoare de la data receptionarii de catre Vanzator a coletului de la client, fara a include taxele de transport.
Intrucat Ordonanta 130/ 2000 nu specifica in mod concret daca consumatorul are dreptul sau nu de a utiliza produsul in acest timp, Vanzatorul impune anumite reguli legate de acceptarea produselor la retur: produsul returnat nu trebuie sa prezinte semne de purtare; sa nu fie deteriorat / fortat la proba (cum ar fi cusaturi rarite sau zone descusute); produsul trebuie sa fie insotit de eticheta originala. Nu se accepta la retur produsele spalate sau calcate. Pentru a putea returna un produs achizitionat de la Vanzator, produsul trebuie sa fie trimis in ambalajul original si insotit de toate accesoriile si documentele originale.
Coletul retur va fi trimis catre Vanzator fara taxa de transport sau de ramburs. Vanzatorul nu va achita curierului nici o astfel de taxa, iar coletele trimise cu taxe de plata sau cu rambursuri vor fi refuzate.

Restituire banilor

Restituirea unei sume achitate de un client catre Vanzator reprezentand contravaloarea unuia sau a mai multor produse se va face in 1-10 zile lucratoare de la primirea coletului retur de catre Vanzator prin virament bancar. Orice restituire de bani se va face numai intr-un cont bancar pe care clientul trebuie sa il trimita in scris catre Vanzator prin curier (in acelasi timp cu produsele).
In niciun caz nu vor fi propuse sau acceptate urmatoarele variante:
– intalnire intre un reprezentant al Vanzatorului si client
– trimiterea banilor prin paypal ori sisteme de transfer de bani (ex: western union, moneybookers, etc.)
– trimiterea banilor in plic prin curier sau posta
– plata ramburs al coletului retur

Confidentialitate

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului primadiva.ro. Prin completarea formularului de inregistrare de la primadiva.ro, utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii primadiva.ro in urmatoarele scopuri:
– Stabilirea contactului cu clientii;
– Prelucrarea comenzilor;
– Participarea la concursuri, promotii;
– Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
– Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea primadiva.ro si a tertilor cu care primadiva.ro are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).
Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe primadiva.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.
Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar primadiva.ro nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.
Administratorul datelor personale colectate obținute pe baza activității Clientului în Internet este societatea Bekam Grup srl, cu sediul social in Bucuresti, Sector 2, Str Herta nr 7, inregistrata la registrul comertului cu nr. J40/7449/2002 si avand având codul unic de inregistare RO 14810813. Datele de contact pentru clienții din România sunt: nr de telefon +4 0774650434, adresa de e-mail: [email protected] Datele personale ale Clientului sunt prelucrate în conformitate cu Regulamentul Parlamentului European și al Consiliului (UE) 2016/679 din 27 aprilie 2016. despre protecția persoanelor fizice privind prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, precum și abrogarea Directivei 95/46/CE (Jurn.Oficial UE.L Nr. 119, pag. 1) (denumit în continuare "GDPR') și alte prevederile ale legii privind protecția datelor cu caracter personal, aplicabile în prezent adică pe întreaga perioadă de prelucrare a datelor specificate.