Despre noi

Platforma PrimaDiva este un magazin multibrand care distribuie și comercializează un portofoliu de producatori interni și externi.

De altfel, peste 90% din produsele comercializate pe această platformă sunt brandul PrimaDiva, iar estul produselor sunt atent selectionate de la producători consacrați, pentru a asigura clientelor noastre garanția calității.

 

CINE SUNTEM:

PrimaDiva este un brand românesc de articole vestimentare și accesorii (marcă înregistrată la OSIM). 

Punem la dispoziția clientelor noastre o gamă largă de produse – îmbrăcăminte casual și de ocazie, dar și accesorii - de calitate premium.

 

CE NE DIFERENȚIAZĂ:

Deviza noastră este CALITATEA – de la materia primă și confecționarea propriu-zisă, până la suport clienți. Suntem atenți la cele mai mici detalii, despre care suntem siguri că fac într-adevăr diferența.

Ne selecționăm atent furnizorii de materiale, astfel încât calitatea produsului final să fie pe măsura așteptărilor clientelor noastre.

Indiferent de ocazie, eleganța este accesoriul care definește orice ținută. De aceea, eleganța este elementul central din orice creație PrimaDiva.

 

Gamă amplă de măsuri

Pe lângă CALITATE, punem la dispoziția clientelor noastre o gamă amplă de măsuri: 38-64, pentru fiecare element de îmbrăcăminte din stoc!

Ne dorim, pentru clientele noastre, să strălucească și să se simtă bine în orice ocazie. De aceea, magazinul nostru are răspuns pentru fiecare tip de siluetă, în ton cu fiecare ocazie, în pas cu moda, la prețuri accesibile și cu materiale de calitate!

 

Suntem convinși că eleganța și rafinamentul nu au nevoie de ocazii speciale.